Medewerkers

Samira Martina - Coach en trainer

Samira martina is coach en trainer bij Blik op Talent, verantwoordelijk voor Fight 4 Your Future en verbinder bij het project Vrijwillige Coaches en Statushouders.

"Van nature heb ik veel belangstelling voor de persoon achter de mensen die ik ontmoet. Door mijn open houding zonder (voor)oordeel kan ik verbinding maken in de relatie tot anderen. In mijn professioneel handelen staat de verbinding met de cliënt centraal. Dit helpt mij om zijn/haar inzicht te vergroten in de wensen achter de vraag waarmee de cliënt is gestart. Ik stimuleer mijn cliënt om de verbinding met zichzelf te (her)vinden. Hierdoor zal de cliënt beter in staat zijn om bewuste keuzes te maken ten opzichte van eigen gedragspatronen en de verbinding met zijn/haar omgeving.


Mijn betrokkenheid en verbinding lopen als een rode draad door mijn werkzaamheden heen. Door middel van scholing, seminars en workshops blijf ik mezelf ontwikkelen en uitdagen om vervolgens mijn cliënten op professionele wijze te coachen. Door supervisie van vakgenoten en  regelmatig deel te nemen aan intervisie houd ik mijzelf scherp in mijn vakgebied. Integriteit heb ik hoog in het vaandel staan, er wordt niets met derden besproken."

Samira Martina