Nieuws

Talentmakelaar MATCH!

woensdag, 16 mei 2018

Een greep uit de matches die de Talentmakelaar al heeft gemaakt

“Door alle ontwikkelingen binnen het sociaal domein en de groeiende wens van bedrijven om een sociale bijdrage te leveren, is ‘verbinden’ steeds belangrijker geworden. De Talentmakelaar zorgt voor de juiste verbinding”

Het concept is even simpel als doeltreffend: maatschappelijke organisaties die behoefte hebben aan kennis, klussen, materialen en/of helpende handen, in contact brengen met bedrijven dit in huis hebben. Om de vraag en het aanbod met elkaar te matchen en bedrijven een bijdrage te laten leveren die past binnen hun netwerk en bij hun maatschappelijke imago, is de Talentmakelaar de juiste schakel!

Van de 16 matches die de Talentmakelaar al heeft mogen maken, lichten we er één graag uit:

Khadija Bahara is als eigenaresse van Lubawa, wat leeuwin betekend. Als vitaliteitscoach heeft ze als doel om de ‘Lubawa’ in iedere vrouw te versterken. Haar kennis en ervaring zet zij nu in in het sociaal domein door vitaliteitsworskhops te geven aan o.a. jongeren en statushouders met de focus op vrouwen: als professional, moeder, dochter of echtgenote. Als Talentmakelaar ben ik erg trots dat ik deze verbinding heb mogen maken!

Gianni Da Costa – Talentmakelaar
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

More in this category: vorige bericht