Nieuws

Diploma-uitreiking van de Wijkleerschool op 15 mei 2018!

woensdag, 16 mei 2018

Met trots kunnen wij aankondigen dat ook in 2018 de Wijkleerschool er voor heeft kunnen zorgen dat talent tot bloei komt.

 

Op 15 mei vond weer een diploma-uitreiking plaats van de Wijkleerschool! Een samenwerkingsverband tussen Blik op Talent en ROCTOP waarbij we MBO opleidingen in de wijk aanbieden. Ook dit jaar hebben weer twee klassen hun opleidingen afgerond. Wat een weg hebben deze mensen afgelegd, vol persoonlijke uitdagingen. Ze hebben allen veel geleerd in de lessen, op hun stageplek en over zichzelf, waardoor ze persoonlijk zijn gegroeid. De begeleiding kon soms pittig zijn, maar wat zijn we trots op iedereen die gister met het gedroomde diploma in handen stond. Al het harde werk kwam gistermiddag samen in de feestelijke uitreiking, waarbij de deelnemers, familieleden, docenten, begeleiders van Blik op Talent en Marleen Enter namens stadsdeel West bij aanwezig waren. Wat een mijlpaal!

Sommigen stromen door van niveau 1 naar niveau 2. Anderen gaan aan het werk, of begeleiden wij naar passend vrijwilligerswerk of werkervaringsplekken waar ze zich verder kunnen ontwikkelen. Hoe dan ook, dit diploma is geen eindpunt, maar een nieuw startpunt waarbij we iedereen het allerbeste wensen en waar nodig graag in blijven ondersteunen.

Geloof in jezelf en geef niet op, want waar een wil is, is een weg!