Nieuws

Activering Impulsaanpak 2015 - 2016

woensdag, 10 februari 2016

Project Activering Impulsaanpak  2015 - 2016

 

Blik op Talent is in samenwerking met het Klantmanagement Activering van de Gemeente Amsterdam gestart met het project Activering Impulsaanpak. In de maanden oktober 2015 tot en met januari 2016 is met een kleine 200 mensen een 3-gesprek gevoerd, wensen en behoeften besproken en is vastgesteld welke training het best passend is. Vanaf 1 februari 2016 zijn 165 deelnemers gestart met deze trainingen en werken Blik op Talent en het klantmanagement samen om de deelnemers verder te begeleiden en coachen om een stap verder te zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we door maatwerk te leveren, niemand is immers hetzelfde!

De introductie van de trainingen is inmiddels geweest en het materiaal uitgedeeld. Mensen zijn aan de slag gegaan met het maken van hun genogram maken en daarnaast zijn de bokslessen ook begonnen. De training richt zich op het vergroten van zelfvertrouwen, vinden van passies en realistische stappen voor de toekomst.

 

Tijdens de begeleidingsgesprekken gaan we gezamenlijk op zoek naar een leuke plek, waar mensen aan het werk kunnen, betaald of onbetaald, om weer een stap in de juiste richting te zetten. Op naar een mooie toekomst!