Nieuws

24 maart matchen wij Maatschappelijke Organisaties & Bedrijven

maandag, 02 december 2019

Altijd al in contact willen komen met Amsterdamse bedrijven die bereid zijn u te helpen? Op dinsdag 24 maart 2020 komen bedrijven en maatschappelijke organisaties uit Amsterdam bij elkaar tijdens de Beursvloer Amsterdam om vraag en aanbod met elkaar te matchen. Waarom?  

 

 

 

Voorbeeld 1

Uw organisatie richt zich op jonge mantelzorgers en deze bevinden zich voornamelijk op social media. Echter u heeft geen kennis van social media en dus is het moeilijk uw doelgroep te bereiken. In Amsterdam zijn voldoende bedrijven te vinden die deze kennis in huis hebben maar... HOE bereikt u hen? 

 

Voorbeeld 2

Uw organisatie zit verlegen om een goede printer en u heeft niet het benodigde budget om deze aan te schaffen. Wellicht zijn er bedrijven in Amsterdam die een goed-werkende printer in het magazijn hebben staan die ze niet meer gebruiken. Maar HOE vindt u dat bedrijf? 

 

Daarom organiseren wij dit maatschappelijke matchevent. Om het u gemakkelijk te maken in contact te komen met bedrijven uit Amsterdam die bereid zijn hun tijd, kennis, middelen, materialen en netwerk met u te delen. En als dank voor hun aanbod verzorgt u een mooie, creatieve of ludieke tegenprestatie. Dat scheelt u uiteindelijk een hoop zoekwerk en dus tijd. Door één middag netwerken met het Amsterdamse bedrijfsleven heeft u de kans uw hulpvragen ingevuld te krijgen.

 

Gelijk maar even aanmelden, toch?! Ga naar https://www.beursvloeramsterdam.nl/aanmelden_vragers  

 

Voor in uw agenda:

Beursvloer Amsterdam 24 maart 2020 van 15:30-18:30 uur

Westerliefde, Klönneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam