Nieuws

Op 28 mei 2019 vindt de kick-off plaats van de Beursvloer Amsterdam

donderdag, 23 mei 2019

Het is zover, de Beursvloer komt naar Amsterdam! We willen dit geweldige evenement inluiden met een Kick-off Beursvloer Amsterdam 2019.

In Amsterdam wordt op vele manieren geprobeerd om het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties met elkaar te verbinden. Er bestaat een duidelijk signaal dat dit erg arbeidsintensief is; het leggen van concrete verbindingen gaat niet vanzelf. De Beursvloer is hier het antwoord op.

 

Wat is de Beursvloer?

De Beursvloer is hét maatschappelijke matchevenement waar bedrijven in één middag worden verbonden met maatschappelijke organisaties, met als doel op een efficiënte manier het aanbod van bedrijven te matchen met de vraag van maatschappelijke organisaties. Geld is geen onderdeel van de ruilhandel. Menskracht, materialen, middelen, netwerk en inzet van expertise wel.

 

Waarom de Beursvloer?

Het succes van de Beursvloer, die ooit begonnen is in onze stad (!), heeft zich sinds jaren bewezen in tientallen gemeentes in Nederland.  Sociaal ondernemer Angelique Ottens van Sharity, is specialist in de organisatie van Beursvloeren (vanaf 2010) en heeft sinds 2018 het gehele Beursvloerconcept van Movisie overgenomen. Alleen al in ’s-Hertogenbosch hebben de 8 Beursvloeren die Sharity organiseerde meer dan 1.900 matches met een maatschappelijke waarde van bijna € 4 miljoen euro opgeleverd. 

 

Kick-off

Tijdens de Kick-off delen wij de eerder opgedane ervaringen en besteden aandacht aan de toegevoegde waarde van de Beursvloer voor alle betrokkenen en bestaande initiatieven op dit gebied in Amsterdam. Angelique leidt ons vervolgens door het concept en neemt ons mee in wat er nodig is om hier gezamenlijk een succesvol evenement van te maken!

We streven naar een interactieve bijeenkomst, dus uw vragen, ideeën en suggesties zijn van harte welkom!

Datum:        28 mei 2019 

Locatie:       Stadsdeelkantoor West, Bos en Lommerweg 250, 1055 EK

Tijdstip:       15:30 – 18:00 uur.

 

Met vriendelijke groet,

De Talentmakelaars en tevens initiatiefnemers van de Beursvloer Amsterdam 2019,