Nieuws

Mooie momentjes bij Blik op Talent

Afgelopen week kregen we een bijzonder telefoontje op ons kantoor. Deze keer nam Remco op. Een dame belde omdat ze graag hulp wilde van onze Participatiecoach om passend vrijwilligerswerk te vinden. Tijdens het gesprek werd echter duidelijk dat ze in Nieuw-West woont, terwijl onze dienstverlening zich op stadsdeel West richt.

Omdat onze Participatiecoach alleen bewoners uit West kan ondersteunen, verwezen we haar door naar het Startpunt in Nieuw-West.
Toch voelde het gesprek bijzonder. De dame gaf aan dat ze een heel fijn gevoel had gekregen van onze website, en het gesprek met Remco had dat alleen maar versterkt. Ze vond het jammer dat we haar niet konden helpen en vroeg zich af: “Wat als ik me niet prettig voel bij de hulp in Nieuw-West?” en “Wat als ze me daar niet kunnen helpen?” Ze wilde graag door Blik op Talent begeleid worden — een prachtig compliment voor ons team.

Hoewel we helaas niet iedereen kunnen begeleiden, brengen gesprekken zoals deze ons veel positieve energie. Het was die dag zelfs al het derde telefoontje uit Nieuw-West. We zouden dolgraag meer mensen zoals zij willen helpen!

Meer nieuwsberichten

Mooie momenten

Enkele weken geleden hadden we het voorrecht om H te verwelkomen in ons kantoor bij Blik op Talent, waar ze